Erfaren Fund Manager søges

News

Erfaren Fund Manager søges

 

Har du kendskab til ejendomme og lyst til at videreudvikle dig sammen med Danmarks førende ejendomsforvalter?

Vi tilbyder

Du vil indgå i Fund Management-teamet og arbejde tæt sammen Asset Management og ESG. Tilsammen udgør de tre teams i alt 15 medarbejdere, hvor de vægter det sociale fællesskab højt og arrangerer løbende aktiviteter for at styrke sammenholdet.  Som Fund Manager vil du opleve en spændende og udfordrende hverdag, hvor du får mulighed for at arbejde tæt sammen med dedikerede og dygtige kolleger. Vi tilbyder en stilling med ansvar, indflydelse og mulighed for personlig og faglig udvikling, samt en spændende rejse mod fortsat vækst og succes.

Fokus Nordic ønsker altid at fremstå som en professionel og velorganiseret virksomhed, både over for interne og eksterne forretningsforbindelser. Fokus er en dynamisk arbejdsplads i vækst med positiv energi, hvor vi fremmer stærkt samarbejde og faglig sparring på tværs af afdelingerne med kunden i fokus. Opgaverne vil være afvekslende og blandt andet omfatte:

Ansvarsområde

Som Fund Manager vil du få ansvar for, at sikre vækst for Fokus Nordic gennem værdiskabelse for eksisterende kunder og tiltrækning af nye kunder.

 

Arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for en eller flere kunder, sikring af opfyldelse af forvaltningsaftaler og overholdelse af forpligtelser.
 • Daglig ledelse af ejerselskaber, afholde bestyrelsesmøder, generalforsamlinger samt kundemøder.
 • Ansvarlig for udførsel af Asset Management på ejendommene.
 • Koordinering og rapportering på ejendomme og porteføljer.
 • Udarbejdelse af strategiske handlingsplaner, kvartalsvis opfølgning, og årlig opdatering.
 • Sikre integration af ESG i alle aspekter af ejendomsforvaltning, samt opfyldelse af kundernes ESG-mål.
 • Rapportering og præsentationer til kunder.
 • Sikring af godt samarbejde med kunderne og løbende optimering af ejendommenes driftsafkast og værdiudvikling.
 • Medvirke til ejendomsudvikling herunder analyse af ejendomme og samarbejde med myndigheder.
 • Bidrage til et godt samarbejdsmiljø, med fokus på teamwork internt og eksternt.

 

Vi ønsker

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi eller jura.
 • Erfaring inden for Fund- og eller Asset management, gerne fra lignende stillinger.
 • Evner at bevare det store overblik, men samtidig at have fokus på detaljerne.
 • En holdspiller og ser fordele i et succesfuldt tværgående samarbejde.

 

Ansøgning

Hvis du har erfaring med Fund- og Asset Management, og er interesseret i at blive en del af vores dynamiske team, så send dit CV og motiverede ansøgning til cv@fokusnordic.com. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat. Send din ansøgning snarest muligt.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om stillingen, kan du kontakte COO Michael Rønnelund på mobil: +45 29 16 51 11.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Om Fokus Nordic A/S

Fokus Nordic A/S er en af Nordens førende ejendomsforvaltere med en solid baggrund indenfor investering og aktiv forvaltning af ejendomme. Vi er 80 dedikerede medarbejdere, der dækker hele værdikæden inden for investering, forvaltning, administration og ejendomsfinansiering. Vi har kollegaer i Danmark, Sverige og Finland og ser hele Norden som vores markedsområde. Vi arbejder målrettet og struktureret med fokus på værdiskabelse i alle led, og vores afdelinger består således af Fund- og Asset Managers, udlejnings- og projektansvarlige, Ejendomsadministratorer, ESG- og bæredygtighed, transaktionsansvarlige og finansmedarbejdere. I Fokus udgør vi sammen med eksterne specialister, en agil og dedikeret organisation, der gør det muligt at udvikle og implementere attraktive business cases.

Vi er stolte af at forvalte ejendomme på vegne af internationale investorer samt lokale professionelle og institutionelle investorer for mere end DKK 36 mia. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde ordentligt. Vi har fokus på høj kvalitet og stræber efter at opnå og fastholde vores kunders tillid, hvilket vi bl.a. søger gennem et altid langsigtet perspektiv på værdiskabelse i ejendommene.

Når du bliver en del af os, indgår du i et miljø, hvor kompetencer værdsættes og anerkendes, og hvor samarbejde er altafgørende for vores fælles succes.

 

 

Vi prioriterer medarbejdertrivsel højt og tilbyder personalegoder, som blandt andet pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi værner om det sociale fællesskab på arbejdspladsen og afholder regelmæssige sociale arrangementer, hvor vi deler viden og netværker på tværs af afdelinger.

Vores hovedkontor, der for nyligt er renoveret, består af moderne og lyse lokaler i Tietgens Have, som ligger bekvemt placeret lige ved Nordhavn station, hvorfra der er let adgang fra S-tog, metro og for cykler.  Læs mere på www.fokusnordic.com

 

 

Share

Keep informed Follow us on LinkedIn